dinsdag 23 maart 2010

Zomer edities door het hele land!

Trash&Treasures breidt uit. Als een rondreizend modecircus trekken wij de komende maanden door het land met iedere maand een editie in een andere stad. Het beste op creatief gebied uit Nederland komt naar je toe, met items waar je van gaat watertanden, maar ook gewoon heel veel ordinaire koopjes!

Mogelijk kom jij ook in aanmerking om bij ons je boeltje te verkopen, iedereen is welkom of je nou je kast hebt opgeruimd, je bent een online winkel die het leuk vindt om een keertje real life te verkopen of je hebt een eigen modelabel dat je aan een breder publiek wilt presenteren. Stuur ons een mailtje! Wij bewaken de mix die ervoor zorgt dat er voor ieder wat wils is. Trash&Treasures is de meest inspirerende manier van shoppen! Zie hieronder de data van aankomende edities:

17 april: in Rotterdam in de Unie

29 mei: als vanouds in de Kring en Club Up in Amsterdam

26 juni: in Den Haag in PIPlab met tuin!


Ook voor deze edities vinden we het leuk als er een combinatie is van kunst, vintage, labeltjes, muziek en ander moois om te verkopen, dus ken je ook nog andere mensen (ook uit Den Haag en Rotterdam) waarvan je denkt dat zij iets moois aan te bieden hebben, tip ze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten