vrijdag 25 juni 2010

Trash&Treasures Den Haag!


Zaterdag 26 juni strijkt garagesale extraordinaire Trash&Treasures neer in Den Haag bij creatief speelterrein PIP. Deze oude brandweerkazerne wordt door ons omgetoverd tot shopping walhalla met zo'n 30 verkopers! Wij zorgen voor de fijne spullen, van vintage tot tweedehands h&m'etjes tot jonge designers en sjieke labels voor cheap. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je erbij bent met een goedgevulde portemonnee vol kleingeld! Kom op tijd zodat je de beste items kan bemachtigen en prik een vorkje mee van de bbq. De nacht zal overlopen in een broeierig en zwoel feestje.
26 juni, van 21.00 tot 04.00 van harte welkom op de binckhorstlaan 36.. shoppen, party en goedkope drankjes voor maar 7,5 euro. Let op voor de bbq moet wel gereserveerd worden..

Maar, hoe leuk ie ook gaat worden.. deze editie is slechts een klein voorproefje op hetgeen er tijdens Fashion Week staat te gebeuren. Zet maar vast een groot uitroepteken in je agenda, op 17 juli tijdens de Amsterdam International Fashion Week komt er een Trash&Treasures XXL editie in het Westerpark in Amsterdam. Een van onze partners voor deze editie is Hippas. Zij zijn specialist in het aanbieden van fingerlicking treasures online, die exclusief voor deze dag ook bij ons te verkrijgen zijn. Ben je shopaholic, puilt je kast uit en heb je geen zin om met je boeltje naar Trash&Treasures te komen om te verkopen, kijk dan eens op hippas.nl om virtueel te cashen. Maar ook om te shoppen, zo is er deze week een exclusieve Bas Kosters tas te koop. Hier zijn slechts 100 stuks van gemaakt, speciaal voor Hippas. En het is shoppen zonder schuldgevoel want het geld gaat naar een goed doel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten