donderdag 16 september 2010

Persbericht Trash & Treasures HaarlemTrash & Treasures

Oktober wordt koopjesmaand met maar liefst drie Trash&Treasures edities voor de boeg. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je erbij bent met een goedgevulde portemonnee vol kleingeld!

Trash&Treasures is begonnen in Amsterdam als underground sale/feestje tijdens Amsterdam Fashion Week.

Geïnspireerd door garage sales in NY en Parijs besloten Club Zonder Filter en Triomf in Nederland een soortgelijk event te gaan organiseren. Het event biedt een mix van producten van jonge designers, tweedehandsjes van shopaholics met een te volle kast en oude stock en samples van de beste merken, labels en leukste winkels.

Op vrijdag 8 oktober kun je naar de Patronaat in Haarlem voor de beste fashion juweeltjes en pure trash met o.a. treasures van Number Nine, ID en Djunk. De garage sale extraordinaire zal dan de officiële afterparty zijn van het Streetcanvas festival met o.a Dj’s Excuses, Lustige Lola&Weltschmerz, Vetpot, Meester moeilijk en Sjonnie Disco en visuals van StreetCanvas. Dus, kom kijken, kopen, drinken en geef jezelf een make-over vanaf 21:00 ‘s avonds.

Vrijdag 15 oktober strijkt garagesale extraordinaire Trash & Treasures neer in Utrecht. Wij zorgen voor de fijne spullen, van vintage tot tweedehands h&m'etjes tot jonge designers en sjieke labels voor cheap. Als je uit geshopt bent en jezelf een nieuwe outfit hebt aangemeten kan er gedanst worden op de plaatjes van: Vetpot, Pretty Young Trouble, Fantastic Mr. Fox, Tjoller Inc., Excuses, Meester Moeilijk en niet te vergeten Lustige Lola & Weltschmerz.

Op 31 oktober, een extra creatieve editie in Kring/Club Up, Amsterdam. Met een sale die de hele nacht doorgaat, geknutsel en ander diy gedoe.. en met dj's Disco Douchbags, Pony Peaches, Nic O'Lean en nog veel meer.. Let op, eind in november gaan we ook opnieuw richting onze Rotterdamse vrienden. En we kunnen je nu al zeggen, deze wil je niet missen!

Voor meer informatie check: www.trash-treasures.blogspot.com

Alle informatie op een rijtje:

Trash&Treasures Haarlem

Wanneer: 8 oktober 2010
Hoe laat: 21.00 – 04.00
Kosten: 21.00 – 23.00 €5,- / 23.00 – 04.00 €8,-
Waar: Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem.


Trash&Treasures Utrecht

Wanneer: 15 oktober 2010
Hoe laat: 21.00 – 04.00
Kosten: €7,-
Waar: Tivoli Utrecht, Oudegracht 245, Utrecht.


Trash&Treasures Amsterdam

Wanneer: 30 oktober 2010
Hoe laat: 21.00 – 04.00
Kosten: €7,-
Waar: Kring/Club Up, Kleine Gartmanplantsoen 7-9 Amsterdam.


Overvolle kledingkast waarvan je de helft niet meer aantrekt, verzameling troep waar je vanaf wil of maak je moois dat je aan de man wilt brengen! Stuur dan een mailtje naar mieke@zonderfilter.nl voor meer info over een verkoopplekje.
Voor meer informatie check: www.trash-treasures.blogspot.com of www.streetcanvas.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten