vrijdag 14 januari 2011

Deze maand twee super edities van Trash&Treasures!!Trash&Treasures op de Modefabriek en onze 2 year anniversary in Stadsschouwburg/COX!

Op 23 & 24 januari gaan we 200 vierkante meter vullen met een Garagesale de Luxe op de Industry Area en al dit moois op de Modefabriek!!

Een selectie van the best of the best van alles wat wij de afgelopen twee jaar zijn tegengekomen!! Denk aan Bravoure, Lennebelle, Palladium, Kiboots, Knowyourhistory, rucstyle, Janneke Peters, Hedof, Blazinbell en natuurlijk de prachtige brommers van Super Motor…

Eigenlijk zijn deze plekken zo goed als vervuld.. Voor iets heel speciaals, een prachtig merk, kunst, vintage en cosmetica zijn er nog plekjes te vergeven.. Dus mail zo snel als je kan naar: roswita@zonderfilter.nl!

Voor het feestelijke festijn op 29 januari kan je je ook nog inschrijven! Wees hier ook snel bij, want deze plekken gaan ook hard!
Mailen kan naar: roswita@zonderfilter.nl

Je kan natuurlijk ook komen shoppen, dansen en feesten.. Kaarten voor de 29e zijn gewoon aan de deur te koop! Helaas bij de Modefabriek alleen op uitnodiging..

1 opmerking:

  1. Hi,

    Zijn er kaartjes gewoon aan de deur te koop? En wanneer ben je uitgenodigd? Een vriendin van mij kreeg een mailtje via amsterdamnow.com is dat je invitation? Of hoe werkt het precies...?

    GRTZ

    BeantwoordenVerwijderen