vrijdag 28 januari 2011

Nog maar één nachtje slapen!!Nog maar één nachtje slapen en dan is het eindelijk zo ver Trash & Treasures wordt twee en dat vieren we!

We gaan in ieder geval niet disco zwemmen of bowlen, wat we wel gaan doen is nog een beetje een verrassing. Omdat ik weet dat jullie nieuwsgierig zijn ga ik toch maar alvast een paar dingetjes verklappen.

Als je aan verjaardag denkt denk je aan taart, vandaar dat er een echt bake off zal plaatsvinden! Ben jij een echte koekenbakker en wil je ook mee doen? Stuur dan nog voor morgenmiddag 12:00 uur een email naar sammiezonderfilter@gmail.nl Ben je niet zo’n keukenprins of prinses, maar wel een zoetekauw, kom dan gewoon proeven!Zelfs al hou je niet van proeven of koekenbakken dan kom je bij onze verjaardag wel aan je trekken. Je kan kadootjes voor jezelf shoppen bij o.a. Marcus van de Noordermarkt, Vintitsj, The Darling, Bravoure, De Brontsige Eenhoorn, twee hele leuke dames uit Berlijn en ook een paar Vlaamse kraampjes. Een goede mix met minstens 30 verkopers.

Omdat het onze verjaardag is, en op een verjaardag draag je iets speciaals, hebben we deze doe hoek van Maudy en Tessel…
Van een stoffig hoopje maken zij samen met jou weer een gouden koopje! Wil je toch liever een bedrukt shirt, dan helpt Your Cup of T je aan de passende opdruk.

Ook zijn er speciale Palladiums te koop. Deze zijn speciaal customized door Cata Pirata voor het goede doel Young in Prison.
Young in Prison biedt kinderen in gevangenissen in ontwikkelingslanden een nieuwe kans. Een erg mooi doel dus!

Heb je al kriebels in je buik, net als bij je eigen verjaardag? Nog een nachtje slapen.


Je kan een kaartje kopen voor 8 euro.
Deuren gaan open om 22.00
Ingang bij Cafe Cox Marnixstraat 429

Geen opmerkingen:

Een reactie posten