dinsdag 7 juni 2011

Trash&Treasures weer op naar de Modefabriek, Fashionweek & Day at the Park!

We hebben heel prettig nieuws. We zullen weer een spectaculaire Trash&Treasures editie neerzetten op de zomereditie van de Modefabriek op 17 & 18 juli. Voorafgaand een officiele downtown Fashionweek Trash&Treasures editie in de Magna Plaza en een festival editie op Day at the Park!

De afgelopen editie op de Modefabriek was zo fijn en interessant voor de verkopers, dat we hier natuurlijk geen nee op konden zeggen.
We hebben een hoop geïnteresseerden, maar willen alle verkopers een gelijke kans geven om aan te haken. Sowieso hebben we de prijzen natuurlijk heel laag gehouden, zodat iedereen, maar dan ook iedereen mee kan doen. Voor iets heel speciaals of moois hebben we altijd nog plek.

Voorafgaand hebben we zelfs ook nog een Trash&Treasures Fashionweek editie in de Magna Plaza op 15 & 16 juli. Deze shop is officieel onderdeel van het downtown programma van de Fashionweek. En.. Een speciale Festival Trash&Treasures editie op Day at the Park sluit deze mooie edities op 23 juli af.

Veel leuks in het verschiet en vele opties om aan te haken, dus je weet me te vinden voor extra informatie! Mailen naar: roswita@zonderfilter.nl!

1 opmerking:

  1. Superleuk! Ik ben tegen die tijd hopelijk in A'dam dus ik kan dit keer mss wel komen!!

    BeantwoordenVerwijderen