donderdag 23 februari 2012

Soopl x Trash&Treasures x Rotterdamse Museumnacht: Win gastenlijst & Workshop! (2x2)

10 maart host Trash&Treasures(T&T) de zolder van Museum Rotterdam-Schielandshuis.Een bonte verzameling van young design, vintage,de leukste boetiekjes en accessoires gaan met liefde met jou mee naar huis. Naast uitgebreide treasure hunting kan er gedanst worden, bier en cocktails zullen rijkelijk vloeien en kan er mee gedaan worden aan workshops. Een avond en nacht vol interactie en creativiteit, maar vooral veel gezelligheid!

Natuurlijk moeten alle mooie spulletjes shinen als nooit tevoren, hiervoor is T&T een samenwerking aangegaan met Soopl voor de bekende fashion trolley; Een makkelijk en stevig inklapbaar lichtgewicht kledingrek die je overal mee naartoe kan nemen. Wil jij ook komen shoppen, dansen en mooie dingen maken tijdens de

Een gastenlijstplek houdt in dat je tijdens de Rotterdamse Museumnacht gratis toegang krijgt tot Museum Rotterdam(20:00-02:00), met op de zolder de grote Trash&Treasures area. Het museum staat geheel in teken van de Rotterdamse Museumnacht en er is dan ook overal wat te doen, zo ook de expositie Werkstijl van gastcurator Monique van der Heist. Daarnaast mag je een uur lang gratis deelnemen aan de workshop van ontwerpster Natalie de Koning. Maak je eigen Nold-tas van materiaal dat al aanwezig is, of breng eigen items mee om deze te transformeren tot nieuwe pareltjes.

Wat moet je doen?

· Like Soopl and Trash&Treasures op Facebook.

· Share deze post op je wall.

De winnaars worden Donderdag 8 maart bekend gemaakt via Facebook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten