vrijdag 24 februari 2012

Workshop Natalie de Koning x Museumnacht

Natalie de Koning ‘Making something Nold’

Tijdens de trash&treasures editie op Museumnacht Rotterdam geeft Natalie een workshop, waarbij je oude kledingstukken nieuw leven in kunt blazen.

Ze heeft haar eigen label ‘I Am Nold’. Nold staat voor ‘New but slightly Old’. Alle stuks zijn gemaakt van gerecyclede en nieuwe ecologische materialen. Dus elk stuk is uniek.

Tijdens de workshop gaat Natalie de deelnemers helpen bij het maken van een geheel eigen item. Het leukste is als mensen zelf kledingstukken/gordijnen/kleedjes/kussenslopen etc. meenemen en deze ge
bruiken. Als dit niet het geval is, zijn er ook wat spullen aanwezig die gebruikt kunnen worden tegen een kleine vergoeding. Je kan ook aan de slag om een echte Nold-tas te maken.

Kom je liever shoppen in plaats van zelf aan de slag, dat kan ook! Er worden ook items van haar eigen Nold-collectie verkocht.

Tijden workshop Natalie de Koning:
22:00-23:00
23:00-00:00
00:00-01:00
01:00-02:00

Natalie is vorig jaar afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werd uitgekozen om haar collectie te showen tijdens De Lichting . Haar kleding wordt vaak gevraagd om te gebruiken voor fotoshoots, ze heeft haar eigen label I Am Nold, opent binnenkort een webshop waar je alle exclusieve items kunt bemachtigen, en ze is met nog veel meer leuke projecten bezig. Kortom: gaan we nog veel van horen!! ;-)

Voor meer informatie over Natalie de Koning of I am nold:
http://www.iamnold.com/
http://nataliedekoning.nl/
http://www.trash-treasures.blogspot.com/2012/01/i-am-nold-x-trash-x-modefabriek.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten