woensdag 11 juli 2012

Trash&Treasures x Day at the Park!


T&T friends opgelet! Ook dit jaar host Trash&Treasures weer een area vol met designers, gadgets, vintage, kunst, topmerken, nieuwe labels en de leukste boetiekjes op hét feel-good festival A Day at the Park! Over iets meer dan een week loopt het Amsterdamse Bos vol met festivalgangers, tijd voor ons dus om aan te kondigen wat voor moois wij dit jaar allemaal voor jullie bij elkaar hebben verzameld! 

JUTKA&RISKA zal onze bezoekers verwennen met hun fijne combinatie van nieuw, eigen ontwerp en vintage kleding en accessoires. Website: www.jutkaenriska.nl 


·         No Robot: Edgy, stoer en eigenwijs:  voor jonge vrouwen die ervan houden om uniek te zijn. Labels als One Teaspoon, Minkpink, Mad Love, Ellen Truijen, Anni Jürgenson en Jewel Rocks sieren het mooie aanbod. Website: www.norobot.nl·        Nola.Nova: Een uitgebreide collectie tops waarbij kwaliteit en unieke prints voorop staan. Alle tops en shirts hebben een eigen verhaal en een positieve vibe! Website: www.nolanova.nl·         Femme des Fleurs: Een uniek merk met een bohemian tintje, gespecialiseerd in handgemaakte sieraden. Speciaal voor vrouwen die uniek en vrouwelijk zijn en die buiten het boekje durven te denken!
Website: www.femmedesfleurs.nl


·       St. Germain: Zij introduceren de St. Germain Mobile Store: een mobiele winkel waarbij we de collecties van hun young designers presenteren en verkopen doormiddel van een winkel installatie. Ook zullen zij ter plekke fotoshoots houden! Website: www.lovesaintgermain.com

·         Bravoure: Ook zij zullen hun fijne collectie uitstallen voor onze bezoekers.
Website: www.bravoure.com

Ook zal er een grote camper aan 1 kant van de tent neergezet worden, dit wordt een fijne chill-out plek. I am Nold zal een live naai-act neerzetten gedurende dag op de top naaimachines van Gritzner. Verder wordt er geschmickt, gaan de jongens van ‘The Young and the Old’ aan de slag met dip&dye op jeans en gaan we met onze fotograaf op zoek naar de dame met de beste festival outfit!  Onze bezoekers zullen zich zeker niet vervelen in de Trash&Treasures area ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten