maandag 24 september 2012

Treasures @ ShopUp Fashionsale Amsterdam!Jaaaaaaaaa! Trash&Treasures is een samenwerking aangegaan met ShopUp (fashion & sample sales) en we gaan aanhaken bij de komende events die door hen georganiseerd gaan worden.. Te beginnen in Amsterdam van 28 t/m 30 september!! 

We zetten onze eigen 'Treasures Area' neer op de ShopUp in Amsterdam. ShopUp staat bekend om het aanbod van de mooiste merken met hoge kortingen op de meest unieke locaties, zoals dit keer in de Posthoornkerk aan de Haarlemmerstraat! 

Trash&Treasures wil een meer creatieve twist 
geven aan de ShopUp events. Ze hebben nu een aanbod van een aantal te gekke merken die hier producten met grote korting verkopen, van Motel Rocks tot Supertrash! Dit zal door ons worden aangevuld met een Fotohoek van FashForward.nl en een uniek aanbod van jonge designers, vintage en leuke winkels!!

Ook zal er een heuze TREASURE HUNT plaats vinden in onze area. De meiden van FashForward gaan op zoek naar de mooiste treasures tussen de rekken van onze verkopers en op de VIP avond maak je kans op één van de FashForward schatkistjes, gevuld met veel moois!

Meld je aan voor het Facebookevent om up to date te blijven! 
http://www.facebook.com/events/359511074130570/

Get ready girls, it's time to go treasure hunting!

Voor meer informatie over ShopUp:
http://www.shopup.nl/
http://www.facebook.com/shopUPfashionsale


Geen opmerkingen:

Een reactie posten