maandag 28 januari 2013

Trash & Treasures x Creatieve Pionieren x Huiskamer van Utrecht

Tijdens het 'Huiskamer van Utrecht’ event gaan een aantal creatieve pionieren het winkel centrum overnemen. Kunst in leegstaande winkels en de publieke ruimte! Wat kun je zoal verwachten..

Bij de Tijdelijke Kunst Winkel kun je voor 10,- werk kopen van je nieuwe favoriete kunstenaar, de opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel!

Elevator Sessions gaat op allerlei verstopte plekjes door het winkelcentrum geweldige bandjes programmeren. Ga op zoek naar Oscar Flier & Han Post, Alarm Vs. Me, Taste of Cinnamon, Erik Ankone Strolling the Yards en de verborgenBende.

Ook zullen onze handen flink vies worden gemaakt door Kapitaal! Deze grafische werkplaats en hangplek voor creatieven zal binnenkort haar deuren openen in de binnenstad, maar zal tijdens de 'huiskamer van Utrecht' actief zijn in Hoog Catharijne.

En tegenover het stiltecentrum vind je Het Verdomhoekje van het ‘Van de Domme’ collectief. Een jaren ’60 stijl huiskamer waar allerlei leuke dingen gaan gebeuren!

Verder mogen wij met trots melden dat BEDFORD de etalages van de C&A helemaal op zijn kop gaat zetten. Laat je inspireren en neem een kijkje!

Wij gaan zorgen voor een nieuwe definitie van Hoog Catharijne!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten